Roger™-laitteilla helpotat kuuntelua monissa eri tilanteissa

Roger tuoteperhe koostuu langattomista mikrofoneista ja vastaanottimista joiden avulla voit kuunnella puhetta kirkkaana ja selkeänä vaikka puhuja on etäämpänä tai olet hälyisessä ympäristössä.

Mikrofonit poimivat puhujan äänen ja siirtävät sen korkealaatuisena vastaanottimelle joka siirtää puheen edelleen kuulokojeisiisi. Tämä takaa häiriöttömän äänen laadun kuunneltavaksi vaikeissakin olosuhteissa.

Siirry tarkastelemaan tuotteita
Roger mikrofonit
Roger Table Mic II

Roger Table Mic II sopii erityisen hyvin kokouksiin. Niitä voidaan käyttää useampia samanaikaisesti kattamaan suurempikin kokoustila.

Roger Select

Pöydälle asetettuna poimii Select puheen joko automaattisesti tai käyttäjän määräämästä suunnasta, Select on myös helppo antaa puhujalle kätevän magneettikiinnityksen ansiosta. Se toimii myös puhelimen kanssa yhdessä.

Roger On

Tyylikkäästi muotoiltu mikrofoni voidaan asettaa pöydälle tai antaa puhujan kaulaan. Se toimii yhdessä kokousmikrofonien kanssa isommissa kokouksissa.

Roger vastaanottimet

Roger vastaanottimet saadaan toimimaan lähes kaikkien kuulokojeiden ja implanttien kanssa. Vastaanotin voi olla integroitu omaan kojeeseen, yleiskäyttöinen minivastaanotin tai kaulasilmukka. Uusimmissa Phonakin kojeissa voidaan käyttää myös RogerDirect™ ominaisuutta, jolloin mikrofoni välittää äänen suoraan kojeelle.

Roger eri tilanteissa

Pienemmät kokoukset
Laita mikrofoni pöydälle, niin kuulet kaikkien puhujien äänet kirkkaana ja selvästi.

Isommat kokoukset
Voit laittaa useamman Table mic II mikrofonin kattamaan koko tilan, jotta saat kaikien puhujien äänet kuultua selvästi

Luentotilaisuudet
Luennoitsijalle voidaan antaa Roger mikrofoni kaulaan tai kiinnittää vaatteisiin. Mikrofoni toimii yhdessä pöytämikrofonien kanssa.

Kahdenkeskinen keskustelu hälyssä
Anna keskustelukumppanille mikrofoni kaulaan tai vaatteisiin, niin kuulet hänen äänensä selvästi hälyn yli.

Multimedia
Roger mikrofoni voidaan liittää johdolla eri äänilähteisiin helpottamaan kuuntelua.

Puhelinkekustelut
Myös puhelinkeskustelut onnistuvat. Käytännön ratkaisu riippuu kojeistasi ja Roger laitteistasi.