Kohti parempaa kuuloa – ensimmäinen askel on tärkein

 

Kuuleminen hyvin on tärkeää ihmisen kokonaishyvinvoinnille.

On arvioitu, että vuoden 2015 loppuun mennessä 1,1 miljardilla ihmisellä ympäri maailmaa on kuulonalenema – mikä tarkoittaa noin 16 prosenttia maailman väkiluvusta. Luvut kertovat myös, että kuulonalenemasta kärsivät ihmiset odottavat keskimäärin jopa 10 vuotta ennen kuin hakevat apua.

Elämiseen täysillä kuuluu myös kuulosta huolehtiminen.

Kaikki on saavutettavissa.

Siirry tarkastelemaan tuotteita

Tie parempaan kuuloon

Nyt kun olet ottanut ensimmäisen askeleen, ihania asioita alkaa tapahtua. Olemme oppaanasi matkalla kohti parempaa kuuloa ja varmistamme, että saat juuri sitä, mikä on itsellesi parasta.

1. Puheenvuoro on sinulla

Ensimmäisellä käynnilläsi sinä puhut ja me kuuntelemme. Haluamme kuulla, kuinka kuulosi on muuttunut ja minkälaisiin haasteisiin törmäät. Tämän jälkeen voimme päättää, mitä on tehtävä seuraavaksi.

2. Olemme kuulolla

Toinen askel on kuulon testaaminen, joka kertoo meille, mitä tosiasiallisesti kuulet. Kun olemme selvittäneet, mitä kuulet, voimme määrittää alueet, jotka sinun pitäisi lisäksi kuulla, ja etsiä kuulonalenemaasi parhaiten sopivan ratkaisun.

3. Päätöksenteko

Ennen päätöksentekoa sinulle sopivasta kuulolaiteratkaisusta otamme huomioon myös muita seikkoja, kuten perheen, työn ja sosiaalisen elämän tarpeet. Meille on tärkeää auttaa sinua löytämään ratkaisu, joka palvelee sinua ja yksilöllisiä tarpeitasi.

4. Yhteyden palauttaminen

Jos et käytä sitä, menetät sen. Muiden elämän osa-alueiden lailla tämä pätee myös kuuloon. Mitä kauemmin odotat kuulo-ongelmiin tarttumista, sitä vaikeampaa on menettämäsi kuulon kuntouttaminen. Tässä kohtaa kuulokojeet tulevat mukaan kuvioihin. Nämä uskomattomat pienet tietokoneet auttavat sinua paikantamaan, tunnistamaan ja palauttamaan yhteyden ääneen.

5. Säätäminen

Kun olet saanut yhteyden takaisin, voi aloittaa hienosäädön. Kuulokojeet on räätälöity omiin tarpeisiisi ja siksi niiden optimointi on tärkeää, jotta pysyt kuulolla olinpaikastasi riippumatta.